Behandeling

Emotionele gebeurtenissen brengen ons uit ons evenwicht en laten een wond achter. Soms letterlijk op ons lichaam, bijvoorbeeld na een operatie of een ongeluk, maar meestal figuurlijk op ons hart of onze ziel. In zo´n periode is het de moeite waard psychologische hulp te zoeken en uzelf door middel van psychometrische tests te onderzoeken.

Kortdurende psychodynamische psychotherapie is afgeleid van de psychoanalyse en is een vorm van therapie om meer inzicht in uzelf te krijgen. Met psychodynamische therapie worden uw onbewust gedrag, gedachten en gevoelens aan het licht gebracht. Dit kunnen bijvoorbeeld herinneringen zijn uit uw vroege jeugd die nog steeds een negatieve invloed uitoefenen op uw huidig gedrag, gedachten en gevoelens.
Het doel van psychodynamische therapie is om het onderbewuste zichtbaar te maken zodat u meer inzicht krijgt in uw psychische problemen en leert ermee om te gaan en te verwerken.

De psychometrische tests welke ik gebruik, zijn wetenschappelijk verantwoord en bieden de mogelijkheid om meer inzicht in uzelf te krijgen en te bepalen hoeveel last u heeft van lichamelijke en of psychische klachten.

Heeft u vragen, neemt u gerust contact met mij op: info@rianvanrijsbergen.com 
tel: 619 876 062

De psychometrische tests zijn beschikbaar in de Nederlandse, Engelse, Duitse en Spaanse taal.